27 d’agost del 2016

CAMPIONAT D'EUROPA DE ROGAINE 2017.

Resum de la Rogaine d’Aralar en unes quantes paraules Claus:

Keks Inkiets a la categoria Mixte Open.

El nostre equip, equilibrat, tots amb un nivell físic similar, encara que per ordre de resistència seria una cosa així:
                Carles: l’Indomable i l’autèntic Inkiet
                Núria: l’Irreductible, sense defallir en cap instant
                Xeku: l’Insaciable, bàsicament per la necessitat de beure (aigua ;)  continuament



Calia tenir en compte molts factors per escollir la millor estratègia, desnivell, calor, lapiaz, hores de llum, distàncies....i alguns d’inesperats, que van fer encara més exigent la part tècnica.

El terreny de la serra d’Aralar, és molt especial,  combina zones obertes amb zones de fagedes espectaculars, però a totes les zones és sempre present el Lapiaz o Rascler (paviment de roca calcària) de molt difícil avançar, i que forma numeroses depressions, coves, avencs...

La Fita 95, encara la busquem, però vam trobar a la primera la Fita 122, ambdues molt tècniques, com la major part de la cursa

Després del meu “pajarot” pels vols de les 8 hores, només vam tenir  temps de fer 3 o 4 fites, abans no aparegués La Boira.

De nit i amb boira, ens vam dirigir al Hash House, una bona aturada d’uns 6 hores ens va permetre afrontar la part final de la cursa amb forces renovades, disfrutant tot enllaçant una desena de fites en les últimes 5 hores. Al final satisfets de la cursa i personalment molt agraït a l’organització per la magnífica tasca, i com no, als companys per ajudar-me en aquest petit repte.

17ens / 1620 punts amb regust a mel, i moooolt addictius, ja tinc ganes de fer la properaaaaa!!
Salut i fites!



Per cert, a la pàgina web de l’organització, podeu trobar si us interessa, totes les classificacions, els tracks de tots els equips i un munt de fotografies i vídeos.

Crònica de: Xeku Vila


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada